Your End-to-End Supply Chain Job Board

Fuse Engineering

Fuse Engineering

Location not specified

Jobs by Fuse Engineering

3 Jobs Found

Fuse Engineering

Supply Chain Coordinator

Salary:
Location: Bruxelles, Belgium
Category: Demand Planning, and Supply Chain

Cette société, impliquée depuis plus de 130 ans et présente dans le secteur de l'énergie, est à la recherche d'un coordinateur logistique. Vous aurez l'opportunité d'intégrer un groupe stable, ce qui vous permettra de vous voir évoluer tant au niveau personnel que professionnel.

Apply » View Detail »
Fuse Engineering

Supply Chain Planner

Salary:
Location: Gouda, Netherlands
Category: Demand Planning, and Supply Chain

Dit Familiebedrijf is per direct op zoek naar een Planner. Met jouw analytische en organisatorisch vermogen kan jij verschillende taken tegelijk uitvoeren en ben jij een echte multitasker. Jouw uiteindelijke doelstelling is om met jouw team de productieafdeling optimaal te laten draaien. Je zal nauw in contact staan met de meewerkende voormannen, werkvoorbereiding en Inkoop. Ervaring met planning, productiecapaciteit, logistiek en productieprocessen neem jij mee in jouw ervaring. Dit mooie familiebedrijf biedt naast een goede arbeidsvoorwaarden ook flexibele werktijden. Mocht je interesse hebben in een mooie technische werkomgeving? Reageer dan direct!!

Apply » View Detail »
Fuse Engineering

Warehouse Manager

Salary: €65,000 - €75,000
Location: Sliedrecht, Netherlands
Category: Operations, Supply Chain, and Inventory

Een organisatie die wereldwijd actief is en gespecialiseerd is in producten voor de woningbranche. Al decennia zijn ze een toonaangevende speler die de toon zet in de markt.

Apply » View Detail »